Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Beheer en onderhoud Doorvoeringen

Beheer en onderhoud - Doorvoeringen

Nadat uw bouwproject klaar is, blijft de brandwerend een belangrijk aandachtspunt. Ook als u aan alle wettelijke eisen voldoet. Door Brandex in te schakelen voor het beheer en onderhoud van uw doorvoeringen weet u zeker dat u goed zit.

Periodieke onderhoudscheck

Een simpele verbouwingen kan zomaar een wijziging inhouden voor brandscheidingen, waardoor branddoorslag of brandoverslag kan plaatsvinden. Zo’n situatie kunnen wij voor u vermijden. Wij kennen de meest actuele wet- en regelgeving. Tijdens een periodieke onderhoudscheck kunnen we u precies aangeven waar eventuele aandachtspunten zitten.

Alles wordt vastgelegd

Als uw pand al tijdens de bouw door Brandex brandwerend is gemaakt, heeft u bij oplevering een gedetailleerd opleveringsrapport gekregen. Hierin staan alle relevante gegevens over de brandwerendheid van uw gebouw. Schakelt u ons later in voor beheer en onderhoud van uw doorvoeringen, dan beginnen we met het maken van een logboek inclusief een beheersprotocol en tekeningen. Alle afspraken en details worden vastgelegd. Zo weet u precies wat er speelt.

Iedere keer dat onze deskundige medewerkers langskomen voor een controle of herstelronde werken zij uw logboek bij. Bovendien krijgt u een verklaring van ons waarmee u kunt aantonen dat u aan uw wettelijk vastgestelde verplichtingen heeft voldaan.

Direct herstel is uiteraard mogelijk

Soms is er geen tijd om de periodieke onderhoudscheck af te wachten. In dat geval kunt u ook contact met ons opnemen voor direct herstel van uw doorvoeringen. Flexibiliteit is een van onze sterke punten. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.