Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Beheer en onderhoud Schilderwerk

Beheer en onderhoud - Schilderwerk

Brandwerende verf kan door krassen of stootplekken verzwakt worden. En natuurlijk zit u niet te wachten op beschadigingen van de brandwerende coating, aangezien dit de levensduur van het totale brandwerende systeem verkort. Door Brandex jaarlijks uw schilderwerk te laten controleren kiest u voor zekerheid.

Controle en eventueel herstelwerk

Onze experts weten precies waar ze op moeten letten. Daardoor signaleren zij al in een vroeg stadium eventuele problemen in uw brandwerend schilderwerk. Ook de nodige herstelwerkzaamheden voeren zij voor u uit. Zo wordt alles voor u geregeld met slechts één aanspreekpunt: Brandex.

Uw pand, uw veiligheid

Volgens de wet is de bouweigenaar verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het gebouw. Dus ook voor de inspectie van het brandwerende schilderwerk. Een jaarlijkse rapportage van een degelijke controle op de brandwerende systemen is daarbij verplicht. Brandex regelt dit allemaal voor u, zodat u aantoonbaar werkt aan de veiligheid van het pand.

Voor binnen- en buitenconstructies

Brandwerende coating bevindt zich zowel binnen als buiten. In buitensituaties is het zaak om nog beter te controleren op de kwaliteit ervan. Zwakke punten leiden daar immers nog sneller tot aftakeling van het totale systeem. Stilstaand water en langdurige blootstelling aan vocht en vuil zijn typische situaties die vermeden moeten worden. Brandex is gespecialiseerd in het opsporen en oplossen van dergelijke problemen. Door regelmatige inspectie kunnen wij de brandwerendheid blijven garanderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over beheer en onderhoud van uw brandwerend schilderwerk.