Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Oplossingen

Onze brandwerende oplossingen

Vind de ideale brandwerende oplossing voor u

Deskundig advies en de juiste oplossing, daar staat Brandex voor. Uw specifieke situatie is ons uitgangspunt en daarbij houden we rekening met de toekomst. U wilt voldoen aan alle richtlijnen uit het Bouwbesluit, dus daar zorgen wij voor. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uiteindelijke oplevering van de gekozen producten staan we voor u klaar met kennis, kunde en welgemeend advies. Wij zijn uw kennispartner in brandwerend totaaladvies!


Brandex kan u adviseren over de volgende brandwerende oplossingen:

•    Brandwerend schilderwerk
•    Brandwerende beglazing
•    Brandwerende doorvoeren
•    Brandwerende bekleding
•    Compartimentering

 

Besteed uw bouwkundige brandpreventie uit

Als u de zorg voor bouwkundige brandpreventie niet zelf wilt dragen, kunt u dit met een gerust hart uitbesteden aan ons. Wij verzorgen in dat geval alles voor u. Alle leveringen en werkzaamheden op brandwerend gebied regelen wij goed en flexibel. Daardoor hoeft u uw planning niet aan te passen, want wij passen ons aan aan die van u!


Deskundigheid en ervaring

Door te kiezen voor Brandex kiest u voor de zekerheid van onze deskundige medewerkers met jarenlange ervaring. Zij helpen u gedurende het project aan een optimaal eindresultaat: een oplossing die precies past bij de situatie en uw wensen. Het spreekt voor zich dat wij met betrouwbare materialen werken die zeer goed zijn getest.

Om onze kwaliteit te bewijzen, krijgt u van ons bij oplevering een gedetailleerd opleveringsrapport. Zo ziet u precies wat er allemaal gedaan is. Bovendien kunt u dit gebruiken als basis voor beheer en onderhoud zodra het gebouw in gebruik wordt genomen. U ziet het, Brandex regelt alles voor u!