Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Spuitmortel Cafco Mandolite CP2

Spuitmortel Cafco MANDOLITE® CP2

Brandex kan eenvoudig aanvullende brandwerende bekleding aanbrengen op kanaalplaatvloeren en andere staal- en betonelementen. Speciaal daarvoor hebben we Cafco MANDOLITE® CP2. Deze cement/vermiculiet spuitmortel is vezelvrij en uiterst duurzaam.

Succesvol getest en milieuvriendelijk

Naast een milieuvriendelijk karakter heeft Cafco MANDOLITE® CP2 spuitmortel nog als voordeel dat er een naadloos lichtgestructureerd oppervlak ontstaat na aanbrengen. Als u wilt kunt u de lichtgrijze kleur af laten werken met een vochtregulerende latex of betonverf in de gewenste kleur. Uit succesvolle tests bleek de werking van de spuitmortel op kanaalplaatvloeren. Dit is vastgelegd in rapport 2010-Efectis-R0593.

Duurzaam en schokbestendig

De fabrieksmatig voorgemengde spuitmortel Cafco MANDOLITE® CP2 wordt gemaakt op basis van vermiculiet en Portland-cement. Het is een homogene substantie die uiterst duurzaam is en bovendien bestand tegen de thermische schokken die voortkomen uit cellulosebranden. Betonnen bouwwerken zijn met Cafco MANDOLITE® CP2 beschermd tegen afspatten. De lage dichtheid, weinig extra aangebracht gewicht schokbestendigheid zijn grote voordelen. Barsten of versplinteren onder mechanische impact is niet aan de orde.

Voor draagconstructies, vloeren of daken

Cafco MANDOLITE® CP2 kan stalen en betonnen draagconstructies beschermen, maar ook metalen vloeren of daken. Verwijderen en opnieuw aanbrengen van de spuitmortel is heel eenvoudig. Vooral gebouwen zoals o.a. onderwijs-, vrijetijds- en amusementscentra, commerciële en/of industriële projecten hebben voordeel van Cafco MANDOLITE® CP2 spuitmortel.

Interesse?

Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.