Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Spuitpleister Cafco Mandolite CP2

Spuitpleister Cafco MANDOLITE® CP2

Zoekt u een direct toepasbare oplossing om eenvoudig aanvullende brandwerende bekleding aan te brengen op kanaalplaatvloeren? Dan hebben wij het ideale product voor u: Cafco MANDOLITE® CP2. Dit is een vezelvrije cement/vermiculiet spuitpleister waarmee wij staal- en betonconstructies binnen en deels buiten gebouwen profielvolgend brandwerend kunnen bekleden.

Milieuvriendelijk en lichtgestructureerd

De voordelen van het materiaal zijn o.a. dat het milieuvriendelijk is en er een naadloos lichtgestructureerd oppervlak ontstaat na aanbrengen. De lichtgrijze kleur kan als u dat wilt afgewerkt worden met een vochtregulerende latex of betonverf in de gewenste kleur. De toepassing van de spuitpleister op kanaalplaatvloeren is succesvol getest en vastgelegd in rapport 2010-Efectis-R0593.

Bestand tegen thermische schokken

Cafco MANDOLITE® CP2 is een fabrieksmatig voorgemengde spuitpleister op basis van vermiculiet en Portland-cement. Goed om te weten: de homogene spuitpleister is bestand tegen de thermische schokken die worden veroorzaakt door cellulosebranden. Als ze bekleed zijn met Cafco MANDOLITE® CP2, zijn betonnen bouwwerken beschermd tegen afspatten. Verder staat het product garant voor een lage dichtheid, weinig extra aangebracht gewicht en uiterste duurzaamheid. Barsten of versplinteren onder mechanische impact is niet aan de orde.

Waar te gebruiken

Cafco MANDOLITE® CP2 wordt gebruikt voor het beschermen van stalen en betonnen draagconstructies en metalen vloeren of daken. De spuitpleister kan eenvoudig worden verwijderd en waar nodig opnieuw worden aangebracht in het geval dat er extra bevestigingen nodig zijn. Vooral gebouwen zoals o.a. onderwijs-, vrijetijds- en amusementscentra, commerciële en/of industriële projecten hebben voordeel van Cafco MANDOLITE® CP2 spuitpleister.

Interesse?

Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.