Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Brandvertragend schilderwerk

Brandvertragend schilderwerk

Brandvertragend schilderwerk van Brandex houdt vuur langer tegen
Brandvertraging is de belangrijkste functie van brandvertragend schilderwerk. De producten van Brandex houden de constructie van een gebouw bij brand een bepaalde tijd brandvrij, zodat er niet direct instortingsgevaar is. Met onze brandvertragende verf kan de brandveiligheid van gebouwen verhoogd worden, zodat de constructie voldoet aan de NEN-normen in het Bouwbesluit. 

Brandvertragend schilderwerk voor stalen, houten en betonnen ondergronden
Of de constructie nu van staal, hout of beton is, ons brandvertragend schilderwerk is beschikbaar voor beide ondergronden. In geval van brand vormt het brandvertragend schilderwerk een barrière tussen het vuur en de constructie. Daardoor stort het gebouw niet direct in, omdat de constructie niet meteen wordt aangetast door het vuur. Al ons brandvertragend schilderwerk is overigens af te werken in elke gewenste kleur. Uiteraard is de kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten zeer hoog.

Advies over brandvertragend schilderwerk
Uw situatie is uniek. Daarom is de inzet van brandvertragend schilderwerk in uw gebouw maatwerk. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn op het gebied van brandvertragend schilderwerk. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.