Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Brandvertragende verf

Brandvertragende verf

Brandvertragende verf van Brandex houdt uw constructie brandvrij
Zoals de naam al doet vermoeden, is brandvertragende verf speciaal ontwikkeld om de constructie van een gebouw bij brand een bepaalde tijd brandvrij te houden, zodat er niet direct instortingsgevaar is. Onze brandvertragende verf, of brandwerende coating, is dus vooral bedoeld om de brandveiligheid van gebouwen te verhogen, met de NEN-normen in het Bouwbesluit als uitgangspunt.


Brandvertragende verf voor staal, hout en beton
Staal, hout en beton zijn de meest gebruikte materialen voor complexe constructies in gebouwen. Onze brandvertragende verf is dan ook beschikbaar voor staal, hout en beton. Mocht er brand uitbreken, dan vormt de brandvertragende verf een barrière tussen het vuur en de constructie. Instorting wordt daarmee de eerste tijd voorkomen. Vanuit esthetisch oogpunt is het goed om te weten dat al onze brandvertragende verven in elke gewenste kleur kunnen worden afgewerkt. Uiteraard is de kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten zeer hoog.


Wij adviseren u graag over brandvertragende verf
Omdat de constructie van een gebouw maatwerk is, geldt dit ook voor het inzetten van brandvertragende verf. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.