Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Brandwerend schilderen

Brandwerend schilderen

Brandex beschermt uw constructies
Voor architecten, woningbouwcorporaties, bouwondernemingen en installatiebedrijven geldt allemaal hetzelfde: zij willen een veilig gebouw afleveren. Dit kan door aan de NEN-normen in het Bouwbesluit te voldoen. Brandwerend schilderen met brandwerende verf van Brandex helpt u de veiligheid van gebouwen te verhogen.

Zowel staal als hout en beton kunt u brandwerend schilderen
Het maakt niet uit of uw constructie van staal of van hout of beton is. Met de producten van Brandex kunt u namelijk beide ondergronden brandwerend schilderen. Daardoor kunt u instorting voorkomen bij brand, of in ieder geval langer uitstellen. De brandvertragende verf legt als het ware een barrière aan tussen de constructie en het vuur in geval van brand. Zo bezwijkt het gebouw niet direct aan de verterende vlammen. De kwaliteit van onze NEN-gecertificeerde producten is zeer hoogstaand, dus u investeert optimaal in veiligheid en duurzaamheid. Bovendien kan het brandwerend schilderwerk in elke gewenste kleur worden afgewerkt.

Advies nodig over brandwerend schilderen?
Er bestaat geen standaardoplossing voor brandwerend schilderen. Ieder gebouw is immers anders. Brandex adviseert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, maar ook de diverse producten die beschikbaar zijn op het gebied van brandwerend schilderen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht.