Uw kennispartner in brandwerend totaaladvies

Brandwerende doorvoeren, de sluitende schakel in projecten

Brandwerende spuitpleister, gegarandeerd veilig tot 180 minuten

Brandwerend schilderwerk tot 120 minuten

Brandex biedt overal een brandwerende oplossing voor

Doortimmerde oplossingen met brandwerende bekleding

Onderhoud en inspectie zijn noodzaak, wij ontzorgen u graag...

Glashelder advies in brandwerende beglazing

Compartimentering, wij helpen u uit de brand met advies op maat

Home - Over Brandex

Over Brandex

De veiligheid in gebouwen verhogen door middel van brandwerende oplossingen, dat is de doelstelling van Brandex Nederland B.V. Wij zijn uw specialist als u een partner zoekt die van begin tot eind met u meedenkt over brandwerende constructies en systemen. Omdat u één aanspreekpunt heeft, bieden wij u een totaaloplossing. U kunt bij ons terecht voor o.a. brandwerend schilderwerk, brandwerende beglazing, brandwerende bekleding en brandwerende doorvoeren. Doordat we alleen met gecertificeerde producten werken, bent u altijd  verzekerd van optimale betrouwbaarheid en bewezen zekerheid.

Bouwkundige brandpreventie

Duidelijkheid en kennis over de regelgeving op het gebied van brandveiligheid, daar heeft iedereen behoefte aan. Met haar jarenlange ervaring vervult Brandex deze behoefte. Het bedrijf uit Borne is inmiddels een begrip in de wereld van bouwkundige brandpreventie geworden. Brandex biedt brandwerende oplossingen op alle gebieden in deze tak van sport. Dat betekent dat wij ons bezig houden met het leveren en aanbrengen van brandwerend schilderwerk, plaatmateriaal, beglazing, doorvoeringen en betimmering. Ook het geven van vakkundig en uitgebreid advies op het gebied van bouwkundige brandpreventie behoort tot de kerntaken.

Brandveilig bouwen

Alles draait bij Brandex om brandveilig bouwen. Van advisering op uw lopende projecten tot montage van een uitgebreid pakket brandveilige kwaliteitsproducten. Om u hierbij zo goed mogelijk te helpen houden de medewerkers van ons landelijk opererende bedrijf zich constant bezig met kennisvergroting en bijscholing.

De voordelen van werken met Brandex:

•    Wij bieden u een compleet assortiment
•    De uitvoering verloopt snel , flexibel en veilig (VCA**)
•    Wij verhogen aantoonbaar de veiligheid met geteste constructies
•    Ons opgeleide personeel wordt continu bijgeschoold
•    Wij beschikken over jarenlange ervaring en deskundige kennis


Certificaten

Ons Veiligheid-, Gezondheid- en Milieubeheerssysteem is door Bureau Veritas Certification beoordeeld en gecertificeerd volgens VCA** 2008/5.1Ons managementsysteem is door Bureau Veritas Certification beoordeeld en gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.