Bescherm uw draagconstructies met brandwerende coating, spuitpleister of bekleding

Bescherm de draagconstructies in uw gebouw, zodat ze bij eventuele brand niet of minder snel bezwijken. Of dat nu gaat om een houten, staal- of betonconstructie. Elk materiaal reageert anders bij het stijgen van de temperatuur bij brand. Essentieel dus om hier op de juiste wijze op te anticiperen. Maak gebruik van onze expertise op o.a. het gebied van brandwerende coating, spuitpleister, bekleding etc. Uiteraard voldoen onze maatregelen aan de geldende wet- en regelgeving, zoals de NEN6702 en het Bouwbesluit.

Brandwerende bescherming draagconstructies

Onze specialisten inspecteren ter plekke welke brandwerende maatregel bij uw gebouw het meest effectief is. Dat varieert o.a. van het toepassen van brandwerende bekleding tot het aanbrengen van coating of spuitpleister. Soms is een combinatie van deze technieken het meest optimaal. Zo garandeert u een veilige woon- en/of werkomgeving voor de gebruikers van uw vastgoed. Daar staan we voor bij Brandex. En we gaan graag nog een stap verder. Maak gebruik van onze ervaring en kennis om uw pand ook in de toekomst maximaal te beschermen tegen brand. Met een onderhoudscontract op maat voor al uw brandbeveiligingsinstallaties houdt u uw vastgoed in optimale conditie.

Uw draagconstructie optimaal beschermd?

Benieuwd naar de meest geschikte brandwerende bescherming voor de draagconstructie binnen uw pand? We praten graag met u door over een passende oplossing, variërend van coating en spuitpleister tot bekleding.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de bescherming van uw draagconstructie met o.a. brandwerende coating.

Nieuwste projecten