Adviseurs brandveiligheid: ontmoet het team van Brandex

Onze adviseurs geloven dat brandveiligheid essentieel is voor een veilige en gezonde leefomgeving. En dat deze zekerheid voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn. Daarom bieden we vastgoedeigenaren en bewoners de nodige rust en zekerheid, met een brandveilige omgeving. We pakken alle brandveiligheidstrajecten integraal en vakkundig aan. Met transparant advies, certificering en een klantgerichte uitvoering.

Brandveiligheidsadviseurs

Het team van Brandex bestaat, vanzelfsprekend, uit ervaren professionals die zich fulltime bezighouden met brandveiligheid en brandpreventie. Al onze medewerkers lopen zich graag het vuur uit de sloffen voor u, vanuit hun eigen expertise. En dat maakt dat u het best doordachte brandveiligheidsadvies en de beste professionele werkzaamheden op maat kunt verwachten.

En natuurlijk, nuchter als we zijn, evalueren we voortdurend. Hoe kan het nog beter, hoe is onze opdrachtgever nog meer geholpen? Hoe zetten we het beschikbare budget optimaal in? Op welke manier maken we het de (toekomstige) bewoners zo aangenaam en veilig mogelijk? Hoe? Met meerjarenscenario’s die niets aan het toeval overlaten. En toekomstgerichte oplossingen.

Herman de Lange

Bedrijfsleider / projectleider

Ivo van den Berg

Junior projectleider / calculator

Pascal Belt

Uitvoerder

Hamist Cornet

Werkvoorbereider / calculator

Monique Stam

Administratie

Tiemen Scholman

Algemeen medewerker

Sonja Rus

Algemeen medewerker

Brent Krake

Algemeen medewerker

Nieuwste projecten